Willberg de haas

Meistä

Se, mitä rakennamme, on vankka perusta digitaaliselle yrityksellesi.

Yleiskatsaus

Tarjoamme selkeää, helppoa ja tehokasta palvelua edulliseen hintaan.

Me WDH:lla pyrimme tekemään verkkosivujen hankinnasta helpompaa ja yksinkertaisempaa. Huomasimme, että muilla palveluntarjoajilla oli monia piilokuluja, kuten web-suunnittelu ja isännöinti, joista ei tiedotettu asiakkaille prosessin alussa. Me haluamme antaa käyttäjillemme täydellisen varmuuden siitä, että heidän verkkosivustonsa ovat aina saatavilla kohtuulliseen hintaan ilman minkäänlaisia piilokuluja.

Team WDH

Kristoffer WIllberg

Perustaja/toimitusjohtaja​
Kristofferilla on vuosien kokemus myynnistä ja suunnittelusta. Hänellä on vahva kokemus vahvojen asiakassuhteiden luomisesta, ja hän on markkinoinnin asiantuntija, joka voi auttaa sinua viemään brändistrategiaasi menestyksekkäästi eteenpäin.

Thim de Haas

Perustaja/operatiivinen johtaja
Thimillä on vuosien kokemus verkkosivujen hallinnoinnista ja luomisesta, alkaen käyttöliittymistä ja laajentuen monimutkaisempiin ratkaisuihin. Hän suhtautuu intohimoisesti käyttäjäkokemuksen suunnitteluun.

Miksi valita meidät

Olemme ylpeitä prosessistamme, jonka avulla voimme säästää sekä aikaa että rahaa kilpailijoihimme verrattuna. Laadukkaat tuotteemme eivät anna sinulle vain haluamaasi nettisivua ja palvelua, vaan myös säästöjä.

Meillä on yhteensä viiden vuoden kokemus verkkosivujen rakentamisesta ja myynnistä. Meillä on ollut etuoikeus työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa, ja olemme ylpeitä voidessamme neuvoa asiakkaitamme web-suunnittelun ja -kehityksen parhaista käytännöistä, kuten WordPress, SEO ja sosiaalinen media. Kaavojemme avulla voimme rakentaa verkkosivustoja viikkojen sijaan päivässä tai kahdessa.

Palvelimemme ovat ympäristöystävällisiä. Käyttämämme palvelimet sijaitsevat palvelinsalissa, jota käytetään yksinomaan uusiutuvalla sähköllä.

Uuden verkkotunnuksen hankkiminen tai sivustosi sijainnin siirtäminen voi olla pelottava prosessi. Willberg de Haasilla teemme verkkosivuston hankintaprosessin sinulle mahdollisimman helpoksi käsittelemällä prosessin jokaisen vaiheen itse. Emme piilota kuluja – sopimuksemme ovat selkeitä ja läpinäkyviä. Autamme sinua luomaan uuden hosting-tilisi ja tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaamme suosittelevat meitä mielellään! Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamiinsa verkkosivustoihin ja muihin palveluihin.

AI-teknologiaa käyttävien yrityksen palkkaaminen tuo mukanaan useita etuja:


Tehokkuuden parantaminen: AI-algoritmit automatisoivat tiettyjä tehtäviä ja prosesseja, mikä auttaa yrityksiä saattamaan projektit päätökseen nopeammin ja vähemmällä työvoimalla.


Tarkkuuden parantaminen: AI-algoritmit auttavat malleja ja trendejä, jotka helposti jäävät ihmiseltä huomaamatta, ja parantaa täten tiettyjen tehtävien tarkkuutta.
Henkilökohtaisten tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen: AI-algoritmit auttavat yrityksiä tarjoamaan asiakkailleen henkilökohtaisempia tuotteita ja palveluita.


Kustannussäästöt: AI:n avulla tehtävien ja prosessien automatisointi voi vähentää yritysten riippuvuutta ihmistyövoimasta ja johtaa kustannussäästöihin, josta myös asiakkaat hyötyvät.


Kilpailuetu: AI:ta käyttävillä yrityksillä on kilpailuetua muihin yrityksiin nähden, tarjoamalla tehokkaampia, tarkempia ja henkilökohtaisempia tuotteita ja palveluita.

Scroll to Top