Palvelut

Miten voimme olla avuksi

Pyrimme tekemään hankinnastasi mahdollisimman helpon. Jos olet epävarma siitä, minkä paketin valitset, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla!

Rocket-Paketti

Rocket-Paketti on tarkoitettu pienille sekä startup-yrityksille, jotka etsivät perusverkkosivustoa minimaalisella ylläpidolla. Pakettiin kuuluu kaikki toiminnot, joita tarvitset aloittaaksesi yrityksesi verkossa, sekä tiimimme täysi tuki.

Professional-Paketti

Professional-Paketti tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset saadaksesi brändisi verkkoon. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa yrityksille, jotka haluavat saada näkyvyyttä nopeasti. Päivitämme verkkosivustoasi ja tarjoamme tukeamme säännöllisesti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään teknisistä seikoista.

Deluxe-Paketti

Deluxe-paketti on suunnattu kuluttajalle, joka haluaa kaikki Professional-paketin edut, mutta pienellä lisäyksellä.

Askel 1

Räätälöidyn demo-sivuston suunnittelu: Luomme demo-sivuston, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Voit tarkastella sitä ja pyytää muutoksia haluamallasi tavalla.

Askel 2

Sopimusehdotuksen ja palvelusopimuksen laatiminen: Laadimme yksityiskohtaisen sopimuksen, joka kattaa kaikki toivomasi osa-alueet, palvelut sekä jatkuvan tuen. Sopimus lähetetään sinulle tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi.

Askel 3

Verkkosivuston kehittäminen: Kun olemme saaneet allekirjoitetun sopimuksen, tiimimme aloittaa työskentelyn verkkosivustosi parissa ja valmistaa sen täyttämään odotuksesi.

Askel 4

Loppulaskun toimittaminen: Valmiin ja käyttöönotettavan verkkosivuston myötä lähetämme sinulle laskun sovituista palveluista.

Askel 5

Uuden verkkosivuston käyttöönotto ja vaivaton ylläpito: Onnittelut, verkkosivustosi on nyt käytössä! Voit helposti pyytää muutoksia ja päivityksiä täyttämällä lomakkeen. Tarjoamme sujuvaa verkkosivuston hallintaa yksinkertaistetun prosessimme ansiosta.

NUMEROITAMME​

Verkkosivut​

0 +
Valmistettua verkkosivua
Lue lisää

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos pyörität pientä yritystä, kuten kahvilaa, ja haluat vain sivun josta asiakas löytää aukiolo- ja sulkemisaikasi, niin suosittelemme sinulle Rocket-Pakettia. Jos taas olet kasvava startup-yritys tai haluat päivittää tietojasi tiheämpään tahtiin suosittelemme sinulle Professional-Pakettia. Jos haluat kaikkea tätä ja vähän ylimääräistä niin Deluxe-Paketti on sinua varten.

Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua “Palvelumme-välilehdestä”, lähetä meille sähköpostia alla olevan linkin kautta!

Ota yhteyttä!

Verkkosivuston osoite on ainutlaatuinen nimi, joka tunnistaa verkkosivuston internetissä. Se käytetään pääsemään verkkosivustoon kirjoittamalla osoite selaimesi osoiteriville. Esimerkiksi Google-sivuston osoite on ”google.com”. Verkkosivuston osoite koostuu kahdesta osasta: ylimmän tason verkkotunnus (TLD), joka on osa, joka tulee viimeisen pisteen (esim. ”com”, ”edu”, ”gov”) jälkeen, ja toisen tason verkkotunnus (SLD), joka on osa, joka tulee TLD:n (esim. ”google” osoitteessa ”google.com”) edellä.


On olemassa useita eri TLD:iä, ja niitä voidaan käyttää verkkosivuston tyypin (esim. ”com” kaupallisille verkkosivuille, ”edu” koulutuslaitoksille, ”gov” hallitusvirastoille) ilmaisemiseen. Verkkotunnukset rekisteröidään verkkotunnusvälittäjillä, jotka ovat organisaatioita, jotka vastaavat verkkotunnusten rekisteröinnistä. Verkkotunnuksen on oltava ainutlaatuinen ja sen voi rekisteröidä vain yksi käyttäjä kerrallaan.

Hakukoneoptimointi, eli SEO, on tapa parantaa verkkosivuston sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa. Tämä tehdään optimoimalla verkkosivuston eri osia, kuten sisältöä, rakennetta ja koodia, jotta ne tekisivät verkkosivustosta hakukoneille houkuttelevamman. SEO:n tavoite on lisätä verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja houkutella siihen enemmän haluttua liikennettä. Tämä voidaan saavuttaa optimoimalla verkkosivusto asiaankuuluvilla avainsanoilla ja lauseilla, luomalla laadukasta sisältöä ja linkkejä muihin luotettaviin verkkosivustoihin.

Isännöinti viittaa siihen prosessiin, jossa verkkosivun tiedostot tallennetaan palvelimelle, jotta verkkosivu voidaan avata internetissä. Kun joku kirjoittaa verkkotunnuksen selaimen osoiteriville, tietokone lähettää pyynnön palvelimelle, jossa verkkosivu on isännöity. Palvelin vastaa lähettämällä verkkosivun tiedostot takaisin käyttäjän tietokoneelle, joka näyttää verkkosivun selaimessa.

Verkkosivujen päivitykset viittaavat siihen prosessiin, jossa tehdään muutoksia tai lisäyksiä verkkosivulle. Tähän voi kuulua verkkosivun sisällön päivitys, ulkoasun tai asettelun muokkaaminen, uusien toimintojen tai ominaisuuksien lisääminen, tai verkkosivun ongelmien tai virheiden korjaaminen. Verkkosivujen päivityksiä voidaan tehdä useista eri syistä, kuten pitämällä verkkosivu ajan tasalla viimeisimmän tiedon kanssa tai parantamalla käyttäjäkokemusta.

Tekstisuunnittelija on ammattitaitoinen kirjoittaja, joka erikoistuu luomaan kirjoitettua sisältöä erilaisille medioille, kuten verkkosivustoille, mainoksille, markkinointimateriaaleille ja sosiaalisille medioille.

Tekstisuunnittelijat luovat kiinnostavaa, vakuuttavaa ja informatiivista sisältöä, joka on suunniteltu kiinnostamaan ja vakuuttamaan lukijaa. Heitä saatetaan pyytää kirjoittamaan muun muassa verkkosivustojen sisältöä, blogikirjoituksia, sosiaalisen median viestejä, sähköpostiuutiskirjeitä, markkinointimateriaaleja tai mainoksia.

Tekstisuunnittelijan- palvelut voivat olla hyödyllisiä yrityksille ja yksilöille, jotka tarvitsevat laadukasta kirjoitettua sisältöä verkkosivustoilleen, markkinointimateriaaleilleen tai muille projekteilleen, mutta jotka eivät välttämättä ehdi tai pysty kirjoittamaan sitä itse. Tekstisuunnittelijan palvelu ammattilaista, hyvin kirjoitettua sisältöä, joka on optimoitu halutulle yleisölle ja tarkoitukselle.

Palveluna tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päivittää heidän verkkosivustonsa sisältöä viikoittain tai kuukausittain valitun paketin mukaan. Meillä on raja 30 kuvalle ja 10,000 sanalle jokaisella päivityksellä, ja asiakkaan vastuulla on tuottaa sisältö, jonka he haluavat ladata verkkosivustolleen. Me huolehdimme sisällön lataamisesta asiakkaan verkkosivustolle. On tärkeää huomata, että emme luo itse sisältöä, vaan hoidamme vain latausprosessin asiakkaalle. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella tarpeistasi yksityiskohtaisemmin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Palvelupohjaisena yrityksenä erikoistumme asiakkaidemme verkkosivujen ylläpitoon. Ymmärrämme, että verkkosivu on tärkeä työkalu yrityksille ja organisaatioille, ja tärkeintä on pitää se ajan tasalla ja siistin näköisenä. Siksi, voit meidän asiakkaanamme, luottaa siihen, että verkkosivusi ei koskaan vanhene tai näytä vanhentuneelta. Olemme sitoutuneet verkkosivusi ulkonäön ja toiminnallisuuden ylläpitämiseen ja parantamiseen, jotta voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen. Asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme ansiosta voit luottaa siihen, että verkkosivusi on turvassa.

Laadukkaan kirjoitetun sisällön luominen tapahtuu usean eri vaiheen kautta:


• Web-kehittäjä kirjoittaa lyhyen tekstin asiakkaan tarpeiden mukaan.


• Käytämme AI-työkalua uudelleenkirjoittaaksemme tekstin muotoon, joka on
hakukoneystävällisempi ja näyttää paremmalta.


• Käytämme AI-työkalua kääntämään ja uudelleenkirjoittamaan tekstin molemmilla kielillä.


• Asiakas tarkistaa ja hyväksyy tekstin.


• Ammattitaitoinen kirjoittaja tarkistaa tekstin ja muotoilee sen uudelleen varmistaakseen, ettei siihen jää AI:n aiheuttamia epäjohdonmukaisuuksia, ja että teksti on parasta mahdollista laatua.
Tämä prosessi mahdollistaa meille ammattimaisten kirjoittajien osaamisen hyödyntämisen samalla, kun pysymme kustannustehokkaina.


Käyttämällä AI:ta alustavaan kirjoittamiseen ja kääntämiseen säästämme aikaa ja resursseja, mikä antaa meidän copywriterimme keskittyä olennaiseen, eli varmistamaan että asiakkaan verkkosivuston tekstit ovat parhaimpia mahdollisia.

Modernit verkkosivustot eivät välttämättä tarvitse paljoa koodausta ja siksi verkkosivuston rakentamisesta on tullut tehokkaampaa ja käytännöllisempää.
Sen sijaan, että asiakkaamme maksaisivat prosessista, jonka olemme jo automatisoineet, tarjoamme suunnitteluosaamistamme varmistaaksemme, että verkkosivustosi on nopea, hakukoneoptimoitu ja kaunis. Prosessimme mahdollistaa kolmen kalliin ja osaamista vaativan prosessin yhdistämisen: verkkosivustojen kehittäminen, hakukoneoptimointi ja suunnittelu. Tarjoamalla nämä palvelut pakettina pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisratkaisun heidän verkkosivustontarpeisiinsa edullisempaan hintaan.

Rocket-paketti

Aloitusmaksu: 450€

250 Vuosimaksu
 • Yksisivuinen verkkosivusto
 • Räätälöity, ammattimaisesti suunniteltu yksisivuinen verkkosivusto, joka on räätälöity brändisi ja liiketoiminnan tarpeisiin.

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Autamme parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google, mikä lopulta tuo lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi.

 • Yhteydenottolomake
 • Räätälöity yhteydenottolomake, joka on integroitu verkkosivustoosi, jonka avulla vierailijasi voivat helposti kommunikoida kanssasi.

 • Laiteoptimointi
 • Verkkosivustosi optimoidaan näkymään puhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa, mikä takaa jatkuvasti erinomaisen käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla.

 • Kuukausittainen varmuuskopio
 • Tarjoamme kuukausittaisen varmuuskopion verkkosivustostasi, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että tietosi on turvassa ja saatavilla.

 • Kuukausittainen sisällönpäivitys
 • Säännölliset verkkosivuston sisällönpäivitykset pitävät sivustosi kiinnostavana, tuoreena ja relevanttina yleisöllesi. Sinun tarvitsee vain toimittaa teksti ja kuvat, ja me hoidamme niiden lataamisen verkkosivustollesi.

 • Web-isännöinti ja huolto
 • Huolehdimme kaikista verkkosivuston isännöinnin ja rutiinihuollon näkökohdista, jotta voit keskittyä aikaasi ja energiaasi liiketoimintaasi.

0% ALV

Professional-paketti

Aloitusmaksu: 600€

350 Vuosimaksu
 • Kolmisivuinen verkkosivusto
 • Suunnittelemme räätälöidyn kolmisivuisen verkkosivuston, joka edustaa brändiäsi ja sopii liiketoimintatavoitteisiisi.

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Autamme parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google, mikä lopulta tuo lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi.

 • Yhteydenottolomake
 • Räätälöity yhteydenottolomake, joka on integroitu verkkosivustoosi, jonka avulla vierailijasi voivat helposti kommunikoida kanssasi.

 • Laiteoptimointi
 • Verkkosivustosi optimoidaan näkymään puhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa, mikä takaa jatkuvasti erinomaisen käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla.

 • Kuukausittainen varmuuskopio
 • Tarjoamme kuukausittaisen varmuuskopion verkkosivustostasi, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että tietosi on turvassa ja saatavilla.

 • Kuukausittainen sisällönpäivitys
 • Säännölliset verkkosivuston sisällönpäivitykset pitävät sivustosi kiinnostavana, tuoreena ja relevanttina yleisöllesi. Sinun tarvitsee vain toimittaa teksti ja kuvat, ja me hoidamme niiden lataamisen verkkosivustollesi.

 • Web-isännöinti ja huolto
 • Huolehdimme kaikista verkkosivuston isännöinnin ja rutiinihuollon näkökohdista, jotta voit keskittyä aikaasi ja energiaasi liiketoimintaasi.

0% ALV

Deluxe-paketti

Aloitusmaksu: 1 000€

500 Vuosimaksu
 • Kymmenen sivun verkkosivusto
 • Luomme vankan, kymmenen sivun verkkosivuston, joka tarjoaa rikkaan ja kattavan web-läsnäolon liiketoiminnallesi.

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Autamme parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google, mikä lopulta tuo lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi.

 • Yhteydenottolomake
 • Räätälöity yhteydenottolomake, joka on integroitu verkkosivustoosi, jonka avulla vierailijasi voivat helposti kommunikoida kanssasi.

 • Laiteoptimointi
 • Verkkosivustosi optimoidaan näkymään puhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa, mikä takaa jatkuvasti erinomaisen käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla.

 • Kuukausittainen varmuuskopio
 • Tarjoamme kuukausittaisen varmuuskopion verkkosivustostasi, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että tietosi on turvassa ja saatavilla.

 • Kuukausittainen sisällönpäivitys
 • Säännölliset verkkosivuston sisällönpäivitykset pitävät sivustosi kiinnostavana, tuoreena ja relevanttina yleisöllesi. Sinun tarvitsee vain toimittaa teksti ja kuvat, ja me hoidamme niiden lataamisen verkkosivustollesi.

 • Web-isännöinti ja huolto
 • Huolehdimme kaikista verkkosivuston isännöinnin ja rutiinihuollon näkökohdista, jotta voit keskittyä aikaasi ja energiaasi liiketoimintaasi.

0% ALV

Hanki ilmainen konsultaatio

Arvostelut asiakkailtamme

Teidän avullanne saimme ammattimaisen verkkosivuston valmiiksi lyhyessä ajassa ja erittäin edulliseen hintaan. Olemme saaneet ulkonäöstä paljon kehuja! Olimme erittäin vaikuttuneita palvelusta, verkkosivusta ja asiakaspalvelusta.

NIKLAS WILÉN TEAM BONANZAn puheenjohtaja
5/5
Scroll to Top