Café Strandqvist Catering

Hos café Strandqvist strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med vår nya online-beställningslösning kan du nu enkelt och smidigt beställa catering direkt från vår hemsida.

Denna plattform, som har utvecklats i samarbete med Willberg de Haas, säkerställer att din beställning hanteras effektivt och professionellt. För fler lösningar och tjänster kan du besöka WDH.fi.

Fyll i formuläret nedan för att börja din beställning. Oavsett tillfälle, ser vi fram emot att servera dig med kvalitet och omsorg.

1
2
3
Observera att vi inte kan behandla beställningar som läggs samma dag. Vänligen säkerställ att det valda leveransdatumet är åtminstone dagen efter beställningsdatumet. Om beställningen är större än vanligt kommer vi att kontakta dig för att bekräfta att vi kan uppfylla ordern.
Vänligen specificera när du vill att vi ska komma för att plocka upp och städa efter serveringen. Om du är osäker, lämna detta fält tomt. Du kan alltid kontakta caféet direkt eller invänta vårt besök.

Powered by Willberg de Haas

WDH "Enkla, framtidssäkra webblösningar som ger resultat."

Rulla till toppen