Willberg de haas

Om oss

Vi bygger en stadig grund för er digitala verksamhet.

Översikt

Vi erbjuder tydliga, enkla och effektiva tjänster till förmånliga priser.

På WDH strävar vi efter att göra det enklare och snabbare att skaffa webbsidor. Vi märkte att det fanns många dolda kostnader, bland våra konkurrenter såsom webbdesign och hosting, som kunden inte fick information om på förhand. Utöver dessa dolda kostnader ville vi också att våra användare skulle ha fullständig försäkran om att deras webbplatser alltid skulle vara tillgängliga till ett rimligt pris.

Team WDH

Kristoffer WIllberg

Grundare/VD
Kristoffer har mångårig erfarenhet av försäljning och design. Han har en lång erfarenhet av att bygga starka kundrelationer och är en marknadsföringsexpert som kan hjälpa dig att framgångsrikt föra din varumärkesstrategi framåt.

Thim de Haas

Grundare/ Operativ Chef
Thim har många års erfarenhet av att hantera och skapa webbplatser, från användargränssnittdesign och mer komplexa lösningar. En av hans passioner är UX-design.

Varför välja oss

Vi är stolta över vår process, som gör att vi kan spara tid och pengar jämfört med våra konkurrenter. Vår kvalitetsprodukt ger er de besparingar och den produkt ni önskar.

Vi har sammanlagt många års erfarenhet av försäljning och webbplatsbyggande. Vi har haft förmånen att arbeta med en mängd olika kunder. Vi är stolta över att kunna ge råd till våra kunder om bästa praxis inom webbdesign och utveckling som WordPress, SEO och sociala medier. Våra mallar låter oss bygga webbplatser på en dag eller två i motsats till veckor.

Våra servrar är miljövänliga. De servrar som vi använder är belägna i en serverhall som drivs uteslutande av förnybar el.

Att skaffa ett nytt domännamn eller flytta din webbplats kan vara en skrämmande process. På Willberg de Haas gör vi processen så enkel som möjligt för våra kunder genom att hantera varje steg i processen själva. Vi kommer inte att dölja några avgifter – våra kontrakt är tydliga och transparenta. Vi hjälper dig att skapa din nya webbplats och vår kundservice är alltid nåbar!

Våra kunder rekommenderar oss gärna! Vi jobbar hårt för att våra kunder ska vara nöjda med sina webbsidor och andra tjänster.

Det finns flera potentiella fördelar med att anställa företag som använder AI-teknik:

Ökad effektivitet: AI-algoritmer automatiserar vissa uppgifter och processer, vilket  hjälper företagen att fullfölja projekt snabbare och med mindre arbetskraft .

Förbättrad noggrannhet: AI-algoritmer hjälper till att identifiera mönster och trender som inte omedelbart är uppenbara för människor, vilket i sin tur förbättrar noggrannheten av vissa uppgifter.

Ökad personlig anpassning: AI-algoritmer hjälper företagen att erbjuda mer personliga produkter och tjänster till sina kunder.

Kostnadsbesparingar: Genom att använda AI för att automatisera vissa uppgifter och processer minskar företagen på sitt beroende av mänsklig arbetskraft och uppnå kostnadsbesparingar, vilket gör produkten förmånligare för kunden.

Konkurrensfördel: Företag som använder AI har en konkurrensfördel gentemot dem som inte gör det, eftserom de kan erbjuda mer effektiva, noggranna och personliga produkter och tjänster.

Rulla till toppen