Våra tjänster

hur vi kan hjälpa till

Vi strävar efter att göra din process så enkel som möjligt.
Om du är osäker på vilket paket du ska välja, hör gärna av dig!
Ring eller mejla.

Rocket - paket

Vårt Rocket-paket är för små företag och start-up företag som letar efter en enkel med minimalt underhåll. Den har alla funktioner du behöver för att starta ditt företag online, och det kommer med fullt stöd från vårt team.

Professionell - paket

Vårt professionella paket ger dig allt du behöver för att få ditt företag online, vi rekommenderar starkt detta alternativ för företag som vill etablera sig snabbt. Vi uppdaterar din webbplats regelbundet och bjuder regelbunden stöd, så du behöver inte oroa dig för någon av de tekniska detaljerna.

Deluxe - paket

Deluxe-paketet vänder sig till konsumenten som vill ha alla förmåner med Professionell-paketet men med lite extra.

Steg 1

Skräddarsydd demowebbplats: Tillsammans skapar vi en demowebbplats baserad på dina behov och önskemål. Du kan granska den och begära ändringar enligt dina önskemål.

Steg 2

Upprättande av kontrakt och serviceavtal: Vi tar fram ett detaljerat kontrakt som omfattar alla de komponenter, tjänster och löpande support du önskar. Kontraktet skickas till dig för granskning och godkännande.

Steg 3

Utveckling av webbplatsen: När vi har mottagit det undertecknade kontraktet börjar vårt team arbeta med din webbplats och skapar den enligt dina förväntningar.

Steg 4

Sändning av slutgiltig faktura: När din webbplats är klar och redo för lansering skickar vi en faktura för de överenskomna tjänsterna.

Steg 5

Införande av din nya webbplats och smidig hantering: Grattis, din webbplats är nu live! Du kan enkelt begära ändringar och uppdateringar genom att fylla i ett formulär. Vi erbjuder smidig webbplatshantering tack vare vår förenklade process.

0 +
webbsidor levererade till kund
Läs mer

Vanliga frågor

Om du driver ett litet företag som ett café och du bara vill ha en sida som har dina öppet- och stängningstider, då rekommenderar vi Rocket-paketet. Om du är ett startup-företag i tillväxtfasen, eller om du vill uppdatera din information ofta rekommenderar vi Professional-paketet. Om du vill ha allt och lite extra så är deluxe-paketet för dig.

Om du inte kan hitta den tjänst du behöver i ”våra tjänster-fliken” är du välkommen att maila oss via länken nedan!

Kontakta oss!

En domän är ett unikt namn som identifierar en webbplats på internet. Det används för att komma åt en webbplats genom att skriva in domännamnet i adressfältet i en webbläsare. Till exempel är domännamnet för Googles webbplats ”google.com.”

Ett domännamn består av två delar: den första delen (TLD), som kommer efter det sista punkttecknet (t.ex. ”com”, ”edu”, ”gov”), och den andra delen (SLD), före TLD (t.ex. ”google” i ”google.com”).

Det finns flera olika TLD:er tillgängliga, och de kan användas för att markera typen av webbplats (t.ex. ”com” för kommersiella webbplatser, ”edu” för utbildningsinstitutioner, ”gov” för regeringsbyråer). Domännamn registreras hos domännamnsregistrare, som är organisationer som ansvarar för hanteringen av registreringen av domännamn. Ett domännamn måste vara unikt och det kan bara registreras av en användare åt gången.

SEO, eller sökmotoroptimering, är den praktik att förbättra placeringen av en webbplats på sökmotorer som Google. Det görs genom att optimera olika aspekter av webbplatsen, såsom innehållet och strukturen på webbplatsen samt sättet som den kodas, för att göra webbplatsen mer attraktiv för sökmotorer.

Målet med SEO är att öka synligheten på sökmotorer och att locka mer relevant trafik till webbplatsen. Detta kan uppnås genom att optimera webbplatsen för relevanta nyckelord och fraser, skapa högkvalitativt innehåll och bygga länkar från andra pålitliga webbplatser.

Begreppet webbplatsvärd refererar till att filerna som utgör en webbplats lagras på en server så att webbplatsen kan nås på internet. När någon skriver in ett domännamn i sin webbläsare skickar datorn en förfrågan till servern där webbplatsen finns lagrad. Servern svarar genom att skicka tillbaka webbplatsfilerna till användarens dator, som gör att webbplatsen visas i användarens webbläsare.

Webbplatsuppdateringar refererar till processen att göra ändringar eller tillägg på en webbplats. Detta kan vara att uppdatera innehållet på webbplatsen, modifiera utformningen eller layouten, lägga till nya funktioner eller funktionalitet, eller fixa eventuella problem eller buggar med webbplatsen. Webbplatsuppdateringar kan göras av flera olika skäl, såsom att hålla webbplatsen aktuell med den senaste informationen eller förbättra användarupplevelsen.

En copywriter är en professionell författare som specialiserar sig på att skapa skrivet innehåll för olika typer av media, såsom webbplatser, annonser, marknadsföringsmaterial och sociala medier.

Copywriters ansvarar för att skapa engagerande, övertygande och informativt innehåll som är designat för att engagera och övertyga läsaren. De kan skriva innehåll för webbplatser, blogginlägg, sociala medieinlägg, e-postnyheter, marknadsföringsmaterial eller annonser, bland annat. Copywriting-tjänster kan vara gynnsamma för företag och individer som behöver skrivet innehåll av hög kvalitet för sina webbplatser, marknadsföringsmaterial eller andra projekt, men som kanske inte har tid eller resurser att skriva det själva. En copywriter-tjänst erbjuder professionellt, välskrivet innehåll som är optimerat för den avsedda målgruppen och syftet.

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att uppdatera sitt webbinnehåll veckovis eller månadsvis, beroende på det paket de väljer. Vi har en gräns på 30 bilder och 10,000 ord per uppdatering, och det är kundens ansvar att producera materialet de vill ha uppladdat på sin webbplats. Vi sköter sedan uppladdningsprocessen för kunden. Det är viktigt att notera att vi inte skapar innehållet själva, utan vi sköter bara uppladdningsprocessen för kunden. Om du har några frågor eller vill diskutera dina specifika behov, tveka inte att höra av dig till oss.

Som ett företag baserat på tjänster specialiserar vi oss på att sköta uppdateringen av våra kunders webbplatser. Vi förstår att en webbplats är ett viktigt verktyg för företag och organisationer, och det är avgörande att den hålls aktuell och fräsch. Därför, som vår kund, kan du räkna med att vi ser till att din webbplats aldrig blir föråldrad eller ser gammal ut. Vi är dedikerade till att underhålla och förbättra utseendet och funktionaliteten på din webbplats, så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Med vår expertis och hängivenhet kan du lita på att din webbplats är i trygga händer.

Vår process för att skapa högkvalitativt skrivet innehåll för webbplatser innefattar flera steg:

• En webbutvecklare skriver en kort text baserad på kundens behov.
• Vi använder ett AI-verktyg för att omskriva texten till ett format som är mer SEO-vänligt och ser bättre ut.
• Vi använder ett AI-verktyg för att översätta och omskriva texten till båda språken.
• Kunden granskar och godkänner texten.
• En professionell copywriter granskar texten och omformaterar den för att se till att det inte finns några AI-konstigheter kvar och att texten är av högsta kvalitet.

Denna process tillåter oss att dra nytta av expertisen hos professionella copywriters samtidigt som vi förblir kostnadseffektiva. Genom att använda AI för att hantera det första skrivandet och översättningen kan vi spara tid och resurser, vilket tillåter våra copywriters att fokusera på den viktiga uppgiften att se till att texten på kundens webbplats är av högsta kvalitet.

Moderna webbplatser kräver inte nödvändigtvis mycket kodning, och som ett resultat har processen att bygga en webbplats blivit mer effektiv och strömlinjeformad.

Istället för att få våra kunder att betala för en process som vi redan har automatiserat, erbjuder vi våra designkompetenser för att se till att din webbplats är snabb, SEO-vänlig och vacker.

Vår process tillåter oss att kombinera tre dyra och kompetenskrävande processer: webbutveckling, SEO-optimering och design. Genom att erbjuda dessa tjänster som ett paket kan vi erbjuda våra kunder en komplett lösning för deras webbplatsbehov till ett mer överkomligt pris. Vi är övertygade om att vår process tillåter oss att leverera högkvalitativa webbplatser som uppfyller kundernas behov och ger en bra användarupplevelse.

Rocket-paket

Startavgift: 450€*

250 Årsavgift
 • Webbplats med en sida
 • En skräddarsydd, professionellt utformad webbplats som är anpassad efter ditt varumärke och dina affärsbehov.

 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • Vi hjälper till att öka din webbplats synlighet på sökmotorer som Google, vilket i slutändan leder till mer organisk trafik till din webbplats.

 • Kontaktformulär
 • Ett anpassat kontaktformulär integreras i din webbplats, vilket gör det möjligt för dina besökare att enkelt kommunicera med dig.

 • Full enhetsoptimering
 • Din webbplats kommer att optimeras för visning på telefoner, surfplattor och datorer, vilket garanterar en konsekvent fantastisk användarupplevelse på alla enheter.

 • Månadsbackup
 • Vi tillhandahåller en månadsbackup av din webbplats, vilket ger dig sinnesro att dina data är säkra och tillgängliga.

 • Månadsvis innehållsuppdatering
 • Regelbundna uppdateringar av webbplatsinnehåll för att hålla din webbplats engagerande, färsk och relevant för din publik. Du behöver bara tillhandahålla texten och bilderna, och vi tar hand om att ladda upp dem till din webbplats.

 • Webbhotell och underhåll
 • Vi hanterar alla aspekter av webbhotell och rutinunderhåll, vilket gör att du kan fokusera din tid och energi på ditt företag.

Professionell-paket

Startavgift: 600€*

350 Årsavgift
 • Webbplats med tre sidor
 • Vi utformar en skräddarsydd webbplats som representerar ditt varumärke och överensstämmer med dina affärsobjektiv.

 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • Vi hjälper till att öka din webbplats synlighet på sökmotorer som Google, vilket i slutändan leder till mer organisk trafik till din webbplats.

 • Kontaktformulär
 • Ett anpassat kontaktformulär integreras i din webbplats, vilket gör det möjligt för dina besökare att enkelt kommunicera med dig.

 • Full enhetsoptimering
 • Din webbplats kommer att optimeras för visning på telefoner, surfplattor och datorer, vilket garanterar en konsekvent fantastisk användarupplevelse på alla enheter.

 • Månadsbackup
 • Vi tillhandahåller en månadsbackup av din webbplats, vilket ger dig sinnesro att dina data är säkra och tillgängliga.

 • Månadsvis innehållsuppdatering
 • Regelbundna uppdateringar av webbplatsinnehåll för att hålla din webbplats engagerande, färsk och relevant för din publik. Du behöver bara tillhandahålla texten och bilderna, och vi tar hand om att ladda upp dem till din webbplats.

 • Webbhotell och underhåll
 • Vi hanterar alla aspekter av webbhotell och rutinunderhåll, vilket gör att du kan fokusera din tid och energi på ditt företag.

Populär

Delux-paket

Startavgift: 1 000€*

500 Årsavgift
 • Webbplats med tio sidor
 • Vi skapar en robust webbplats, vilket ger ett rikt och omfattande webbnärvaro för ditt företag.

 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • Vi hjälper till att öka din webbplats synlighet på sökmotorer som Google, vilket i slutändan leder till mer organisk trafik till din webbplats.

 • Kontaktformulär
 • Ett anpassat kontaktformulär integreras i din webbplats, vilket gör det möjligt för dina besökare att enkelt kommunicera med dig.

 • Full enhetsoptimering
 • Din webbplats kommer att optimeras för visning på telefoner, surfplattor och datorer, vilket garanterar en konsekvent fantastisk användarupplevelse på alla enheter.

 • Månadsbackup
 • Vi tillhandahåller en månadsbackup av din webbplats, vilket ger dig sinnesro att dina data är säkra och tillgängliga.

 • Månadsvis innehållsuppdatering
 • Regelbundna uppdateringar av webbplatsinnehåll för att hålla din webbplats engagerande, färsk och relevant för din publik. Du behöver bara tillhandahålla texten och bilderna, och vi tar hand om att ladda upp dem till din webbplats.

 • Webbhotell och underhåll
 • Vi hanterar alla aspekter av webbhotell och rutinunderhåll, vilket gör att du kan fokusera din tid och energi på ditt företag.

*Alla priser exklusive moms

Få en kostnadsfri konsultation

Recensioner från våra nöjda kunder

Med er hjälp fick vi en professionell hemsida gjord på kort tid och till ett mycket bra pris. Vi har fått massor av komplimanger för designen! Vi blev mycket imponerade av servicen, produkten och kundtjänsten.

NIKLAS WILÉN ordförande FÖR TEAM BONANZA
5/5
Rulla till toppen